Welkom bij rijschool Safeles!

Wij zijn een dynamische rijschool die in rap tempo groeit. Door kwalitatief hoogstaande lessen te combineren met lage prijzen streven er naar een unieke combinatie neer te zetten, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen.

5 redenen om rijlessen te nemen bij Rijschool SafeLes

1. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar

Onze geweldige klantenservice staat tijdens werkuren klaar voor al jouw vragen. Loop je vertraging op, wil je nieuwe lessen inplannen of heb je vragen over je theorie- of praktijkexamen? Bel ons of stuur een e-mail. Dit is een unieke service die wordt aangeboden onder rijscholen, waar we erg trots op zijn.

Je krijgt een ander rijbewijs wanneer je examen doet in een automaat. Wil je toch overstappen op een handgeschakelde auto? Dan zal je opnieuw examen moeten doen in een schakelauto. Hiervoor hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen, maar neem je een aantal rijlessen met een schakel lesauto waarbij we vooral focussen op het schakelen.

2. Wat je schema ook is, wij passen ons aan

Rijschool SafeLes probeert zich zoveel mogelijk aan te passen aan jouw levensstijl. Heb je een fulltime baan? Rijlessen kun je ’s avonds of op zaterdag volgen, en sinds kort ook op zondag! Ben je student? Ook dan houden we rekening met je rooster en staan we zeker niet om 8 uur ’s ochtends voor de deur;) Ook met betrekking tot ophaal- en inleverlocaties zijn wij flexibel. Uiteraard rijden wij zoveel mogelijk in het examengebied, maar zorgen we er altijd voor dat je thuis of op een andere plaats die jou goed uitkomt wordt opgehaald en afgezet.

3. Les van je persoonlijke instructeur m / v

Tijdens je proefles brengen we je in contact met je eigen persoonlijke instructeur. Zo leer je de instructeur goed kennen en bouw je een vertrouwensband op. Je rij-instructeur begeleidt je geduldig en efficiënt naar het praktijkexamen. Alles wordt duidelijk en professioneel uitgelegd, terwijl er ook ruimte is voor gezellige gesprekken. Dit maakt je rijlessen effectief, maar ook leuk! SafeLes is een grote rijschool, dus je vindt altijd jouw perfecte match in onze pool van rij-instructeurs. Volg je graag les bij een vrouwelijke instructeur? Dan regelen we dat voor je. In een mum van tijd ben je klaargestoomd voor je rij examen!

4. Betrouwbare en efficiënte autorijlessen in Amsterdam

Net als jij willen wij niet dat je onnodig lang bezig bent met het halen van je rijbewijs. Daarom organiseren we onze lessen zo efficiënt mogelijk en krijg je bij elke les huiswerk mee. Je rijbewijs wil je tenslotte lekker snel halen. Met behulp van onze praktische handleiding  kan je de onderwerpen van de volgende rijles thuis alvast bestuderen. Dit zorgt ervoor dat je de praktijk sneller begrijpt en dat je rijlessen efficiënter worden. Door goed voorbereid te beginnen, bespaar je tientallen minuten op je lessen.

5. Vijf sterren beoordeling

Meer dan 5000 van onze studenten zijn al geslaagd voor hun rijexamen en hebben hun ervaring bij ons met 5 sterren beoordeeld. Lees hun recensies op Google, of plan een proefles om het zelf te ervaren!

Veelgestelde vragen

Ik heb me aangemeld via de website. Wanneer neemt SafeLes contact met mij op?

Nadat je je hebt aangemeld bellen wij je dezelfde dag nog. Indien onze klantenservice op dat moment gesloten is nemen wij de eerst volgende werkdag contact met je op. Als we je telefonisch niet kunnen bereiken sturen wij een e-mail of een sms.

Hoe plan ik rijlessen in?

Heb je een proefles gedaan? Ben je tevreden en wil je lessen inplannen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via de mail. Wij adviseren altijd om lessen in te plannen voor de komende weken. Zo ben je zeker dat er genoeg plek is.

Is het mogelijk om ’s avonds en in het weekend te lessen?

Wij lessen 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00. Echter heeft iedere instructeur zijn of eigen werkschema. Wij proberen je tijdens de intake in te plannen bij de instructeur waarvan de werkschema het beste bij jou past. Zo kan je lekker flexibel lessen.

Kan ik meerdere uren en dagen achter elkaar lessen?

Het is meestal mogelijk om meerdere uren en dagen achter elkaar te lessen indien een leerling dit graag wilt. Hiervoor moet wel goed overlegd worden met de klantenservice zodat we rekening houden met de planning.

Waar kan ik worden opgehaald?
Hoeveel rijlessen heeft een beginner gemiddeld nodig?
Het praktijkexamen, hoe en waar?

Het examen vindt plaats bij het CBR, Naritaweg 150 in Amsterdam. We maken hiervoor een afspraak bij het CBR in Eindhoven. Tijdens de rit zal een examinator plaatsnemen naast de leerling om de rijvaardigheden te beoordelen. De instructeur mag meerijden, maar wij mogen je tijdens het examen zelf geen instructies meer geven. Meer info.

Waarom zou ik gebruik maken van een Tussentijdse Toets?

Met behulp van een tussentijdse toets wen je al een beetje aan het rijden met een examinator naast je. Zo zal je minder zenuwachtig zijn tijdens het afrijden zelf. Ook krijg je feedback waardoor de kans op slagen groter is tijdens het afrijden. Tot slot kan je ook vrijstelling krijgen van speciale handelingen tijdens het examen door deze tijdens de tussentijdse toets goed uit te voeren.

En om je inzet te belonen geven wij je bij sommige acties een gratis herexamen als je een TTT afneemt. Meer info.

Heb ik altijd een vaste instructeur tijdens mijn autorijlessen?

Bij rijschool SafeLes heb je altijd je eigen, vaste instructeur. Dit doen we zodat jullie elkaar goed leren kennen en er een vertrouwensband ontstaat. Je rijinstructeur begeleidt je op geduldige, zorgvuldige en gerichte wijze naar het praktijkexamen, met aandacht voor jouw persoonlijke leerpunten. Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd en daarnaast is er ruimte voor gezellige gesprekken. Zo wordt je autorijles effectief en leuk! Rijles nemen in een andere taal is ook mogelijk.

In welke auto wordt mijn praktijkexamen afgenomen?

Onze autorijlessen en examens worden altijd in het nieuwste model lesauto gegeven en afgenomen. Veilig, professioneel en bovenal fijn om in te rijden.

Heb ik de optie om rijles te nemen bij een vrouwelijke rijinstructeur?

Geef je de voorkeur aan een vrouwelijke instructrice? Sommige vrouwen voelen zich niet op hun gemak naast een mannelijke rijinstructeur. Dit kan hen belemmeren om ontspannen te leren rijden. Geen probleem, bij Rijschool SafeLes plaatsen we je dan gewoon bij een vrouwelijke instructrice.

Snel jouw rijbewijs halen?

Transmissie

Locatie

Eduard Vetermanstraat 2
1064 BS Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Lestijden

Maandag t/m zaterdag
09:00 – 20:00