Opfris rijles bij rijschool SafeLes in Amsterdam

Binnen no time weer vrolijk achter het stuur!

Ben je in het bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijdje niet gereden? Voel je je onzeker over je rijkwaliteiten? Of heb je gewoon even een oppepper nodig? Goed dat je bij ons terecht bent gekomen! Wij kunnen je namelijk op een deskundige en professionele wijze helpen met onze opfris rijles.

Binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur!

Het komt vaak voor dat mensen die een tijdje niet gereden hebben zich niet meer zo zeker voelen achter het stuur. Dit is helemaal niet gek, maar het is goed hier iets aan te doen. Met onze opfris rijles zit je binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur. We merken dat 9 van de 10 mensen die zich aanmelden voor de opfris rijles zijn of haar kennis en kunde onderschatten.  Dit is zonde want je vergeet nooit alles wat je ooit geleerd hebt. Door maatwerk te leveren zorgen wij ervoor dat je snel weer het nodige zelfvertrouwen creëert.

Wat doen we tijdens de opfris rijles?

De opfris rijles kan geheel aan de hand van jouw wensen worden samengesteld. We houden altijd rekening met jouw tempo en je kunt zelf aangeven welke onderwerpen je graag behandeld wil hebben. Enkele voorbeelden:

  • Rijden binnen de bebouwde kom (handelingen als naderen, oversteken en afslaan bij kruisingen of rotondes etc.)
  • Rijden buiten de bebouwde kom (handelingen als rijden op 80km wegen, auto- en autosnelwegen, wisselen van rijstrook of in- en uitvoegen)
  • Bijzondere verrichtingen (fileparkeren, voor- en achteruit inparkeren, keren of achteruit rijden)

Dit zijn slechts voorbeelden. Vertel ons jouw persoonlijke wensen en we gaan graag met je aan de slag. We maken samen een plan van aanpak en werken samen aan je rijvaardigheid en zelfvertrouwen totdat jij je klaar voelt om zelfstandig te rijden.

Liever vandaag dan morgen starten? Meld je dan gelijk aan! Een gewone rijles nemen kan natuurlijk ook.

Onze opfris rijles kost €60,- per les van 60 min.