Motorrijles in Amsterdam

Neem nu motorrijlessen bij de vijfsterrenrijschool van Amsterdam! Via onze telefonische klantenservice bieden wij je 5 dagen per week ondersteuning in alles wat je nodig hebt voor je rijopleiding. En zelfs na je opleiding helpen wij je met tips en tricks over een aan te schaffen motor, verzekering, motorkleding, noem maar op! Je kunt via ons ook korting krijgen bij het aanschaffen van motor kleding. Wij houden van ons werk en daarom willen wij je ook zo goed mogelijk helpen zodat jij je bij ons comfortabel en thuis voelt.

Onze instructeurs doen hun werk vol passie. Je zult het verschil merken. Meld je snel aan voor een proefles en profiteer van de summerdeal van €34 per uur bij pakket 1!

Altijd al willen motorrijden?

Motorrijden is een bijzondere combinatie van avontuur en vervoer. Lekker onderweg in het drukke verkeer van Amsterdam of door de natuur. Een groot bijkomend voordeel van motorrijden is dat je nooit meer last zult hebben van files. Het is geen verrassing dat motorrijles in Amsterdam steeds populairder wordt. Bij rijschool Safeles in Amsterdam krijg je altijd een vaste instructeur om jou deskundig te begeleiden en kan je gelijk van start.

Vandaag nog beginnen met het halen van je rijbewijs A? Vraag hier je proefles aan!

Hoe omgaan met de enorme wachttijden voor theorie examens? Bij SafeLes krijg je tips en tricks over het z.s.m. behalen van je theorie-examen. Zo hoef je niet maanden te wachten op een examenmogelijkheid.

Wat kost het halen van je motorrijbewijs?

De kosten van je motorrijbewijs zijn te verdelen in 3 onderdelen: de motorrijles, het theorie-examen en het praktijkexamen. Een Motorrijlespakket inclusief AVB, AVD-examen en motorrijlessen begint vanwege de summerdeal tijdelijk al vanaf €790. Dat is €34 per uur!

Zie onze tarievenpagina voor de kosten.

Tijdelijke vriendenaanbieding! Meld je je samen met een vriend, familie of collega aan voor motorrijlessen? Dan krijgen jullie beide het volledige bedrag van de proefles als korting op je lespakket. Dat is €100,- korting!

 

Tips voor het nemen van motorrijles in Amsterdam

  • Start op tijd met leren voor je theorie examen, bijvoorbeeld met behulp van een theorieboek en online examentraining
  • Plan 1 of 2 rijlessen per week in
  • Plan twee lessen achter elkaar om meerdere situaties goed onder de knie te krijgen. Een les duurt 90 minuten.
  • Neem rijles op verschillende tijden. Zo leer je rijden in verschillende situaties
  • Bereid je goed voor op het praktijkexamen met behulp van een tussentijdse toets
  • Heb vertrouwen in jezelf. Velen gingen je al voor, dus ook jij kunt het!

Veelgestelde vragen

Ik heb aangemeld via de website. Wanneer neemt SafeLes contact op?

Nadat je je hebt aangemeld bellen wij je dezelfde dag nog. Indien onze klantenservice op dat moment gesloten is nemen wij de eerst volgende werkdag contact met je op. Als we je telefonisch niet kunnen bereiken sturen wij een e-mail of een sms.

Hoe plan ik rijlessen in?

Heb je een proefles gedaan? Ben je tevreden en wil je lessen inplannen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch of via de mail. Wij adviseren altijd om lessen in te plannen voor de komende weken. Zo ben je zeker dat er genoeg plek is.

Lessen in ’s avonds en in het weekend

Wij lessen 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00. Echter heeft iedere instructeur zijn of eigen werkschema. Wij proberen je tijdens de intake in te plannen bij de instructeur waarvan de werkschema het beste bij jou past. Zo kan je lekker flexibel lessen.

Kan ik meerdere uren en dagen achter elkaar lessen?

Het is meestal mogelijk om meerdere uren en dagen achter elkaar te lessen indien een leerling dit graag wilt. Hiervoor moet wel goed overlegd worden met de klantenservice zodat we rekening houden met de planning.

Hoeveel rijlessen heeft een beginner gemiddeld nodig?

Het aantal benodigde rijlessen verschilt natuurlijk per persoon. Afhankelijk van niveau, zal een beginner ongeveer tussen de 18 en 30 lessen nodig hebben.

Waar vinden de rijlessen plaats?

Je komt naar onze locatie op de Eduard Vetermanstraat 6. Hier zal de instructeur je met de motor ontvangen.

Het motor praktijkexamen, hoe en waar?

Het praktijk examen motor (rijbewijs A) vindt plaats op de CBR locatie. Deze verschilt per examen. Het motor praktijkexamen bestaat uit twee delen:

  1. het motorexamen Algemene Voertuig Beheersing (AVB)
  2. het motorexamen Verkeersdeelneming (AVD)
Op welke motor wordt mijn praktijkexamen afgenomen?

Een splinternieuwe Kawasaki Z600.

Snel jouw rijbewijs halen?