Grootste Autorijschool van Amsterdam

 Ma t/m Vrij ondersteuning via klantenservice

 Snel en flexibel les en examen inplannen

 Rijopleiding op maat!

Relaxt leren rijden? Neem een automaat rijles!

Automaat rijden is het autorijden van de toekomst. Waarschijnlijk worden er binnen een aantal jaren geen auto’s met fossiele brandstof meer toegelaten in de grote steden, wat voor Amsterdam betekent dat er vanaf 2030 geen benzine of dieselauto’s meer worden toegelaten. Elektrische auto’s zijn in dit geval de beste oplossing, en deze zijn allemaal automaat! Mede hierom wordt automaat rijden steeds populairder, en is het geen gek idee dat we binnen enkele jaren met z’n allen automaat rijden. Daarom bieden wij ook rijles in een automaat aan. Wil je toch liever rijles met een schakelauto? Dat kan natuurlijk!

Wat is een automaat auto?

Een automaat is een auto die, zoals de naam al aangeeft, automatisch schakelt. Je hebt maar twee pedalen, een gas- en rempedaal. De koppeling is niet nodig omdat je niet hoeft te schakelen, en je hoeft ook geen versnellingspook te bedienen. Dit is vooral heel prettig als je vaak in de file staat. Je kunt heel ontspannen rijden, want je hebt meer aandacht voor de verkeerssituatie en meer tijd om te letten op de overige weggebruikers, de verkeersregels en verkeerstekens. Leerlingen die rijles nemen met een automaat lesauto hebben gemiddeld 10 lessen minder nodig vergeleken met rijles in een schakel auto. Meld je nu aan!

Veelgestelde vragen

Ik heb me aangemeld via de website. Wanneer neemt SafeLes contact met mij op?

Nadat je je hebt aangemeld bellen wij je uiterlijk de volgende werkdag. Als we je telefonisch niet kunnen bereiken sturen wij een e-mail of een sms.

Hoe plan ik rijlessen in?

Heb je een proefles gedaan? Ben je tevreden en wil je lessen inplannen? Neem dan contact op met onze klantenservice dan plannen we samen de rijlessen in. Dit kan telefonisch of via de mail. Wij adviseren altijd om lessen in te plannen voor de komende weken. Zo ben je zeker dat er genoeg plek is.

Is het mogelijk om ’s avonds en in het weekend te lessen?

Wij lessen 7 dagen per week van 08:00 tot 20:00. Echter heeft iedere instructeur zijn of eigen werkschema. Wij proberen je tijdens de intake in te plannen bij de instructeur waarvan de werkschema het beste bij jou past. Zo kan je lekker flexibel lessen.

Kan ik meerdere uren en dagen achter elkaar lessen?

Het is meestal mogelijk om meerdere uren en dagen achter elkaar te lessen indien een leerling dit graag wilt. Hiervoor moet wel goed overlegd worden met de klantenservice zodat we rekening houden met de planning. Het is wel verstandig om dit eerst met je instructeur te bespreken of intensieve lessen bij je niveau en leerstijl past.

Hoeveel rijlessen heeft een beginner gemiddeld nodig?

Meest gekozen pakketten

Auto

Automaat Pakket 1

         20 Lesuren
         Praktijkexamen
         NL online theoriecursus
         Betalen in 2 termijnen

   €1120,-

Auto

Automaat Pakket 2

         30 Lesuren
         Praktijkexamen
         NL online theoriecursus
         Betalen in 3 termijnen

   €1699,-

Auto

Automaat Comfortpakket

         40 Lesuren
         Praktijkexamen
         NL online theoriecursus
         Betalen in 4 termijnen

   €2049,-

Auto

Automaat Losse les

         60 minuten rijles
         Flexibel inplannen
         Avond en Weekend
         Betaling per les

   €48,-

Snel jouw rijbewijs halen?

Transmissie

Locatie

Eduard Vetermanstraat 2
1064 BS Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
10:00 – 17:00

Lestijden

Maandag t/m zaterdag
09:00 – 20:00