Opfriscursus bij rijschool SafeLes

Binnen no time weer vrolijk achter het stuur!

Ben je in het bezit van een rijbewijs, maar heb je een tijdje niet gereden? Voel je je onzeker over je rijkwaliteiten? Of heb je gewoon even een oppepper nodig? Goed dat je bij ons terecht bent gekomen!

Binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur!

Het komt vaak voor dat mensen die een tijdje niet gereden hebben zich niet meer zo zeker voelen achter het stuur. Dit is helemaal niet gek, maar het is goed hier iets aan te doen. Met onze opfriscursus zit je binnen no time weer vrolijk en zelfverzekerd achter het stuur.

Wat doen we tijdens de opfriscursus?

De opfriscursus kan geheel aan de hand van jouw wensen worden samengesteld. We houden altijd rekening met jouw tempo en je kunt zelf aangeven welke onderwerpen je graag behandeld wil hebben. Enkele voorbeelden:

-         Rijden binnen de bebouwde kom (handelingen als naderen, oversteken en afslaan bij kruisingen of rotondes etc.)

-         Rijden buiten de bebouwde kom (handelingen als rijden op 80km wegen, auto- en autosnelwegen, wisselen van rijstrook of in- en uitvoegen)

-         Bijzondere verrichtingen (fileparkeren, voor- en achteruit inparkeren, keren of achteruit rijden)

Dit zijn slechts voorbeelden. Vertel ons jouw persoonlijke wensen en we gaan graag met je aan de slag. Liever vandaag dan morgen starten? Vraag dan geheel vrijblijvend een proefles aan!

Onze opfriscursus kost €48,- per les van 60 min.

 

 
1000 characters left
Google Rating
Loading...
×