De makkelijkste, snelste en leukste manier om je theorie te halen

Voorkom vertraging en kop snel dat theorie-examen in!

Theorie leren wordt vaak onderschat. De boeken zijn duur, vaak niet up-to-date en de stof is lang en pittig. Met onze online theoriecursus leer je efficiënter en dus sneller. Het overgrote deel van de cursisten die de online theoriecursus volgen slaagt in één keer!

Iedereen die zijn rijbewijs wil halen moet het theorie-examen afleggen. Zonder theorie examen kan je praktijkexamen niet worden ingepland dus we adviseren je altijd hier op tijd mee te beginnen zodat je geen vertraging oploopt!

Wat bieden we?

Met het Auto Theorieboek – Theoriepakket Deluxe – Compleet Geslaagd 2019 ben je het best voorbereid voor het CBR Auto Theorie Examen.

  • Leer eenvoudig met het Theorieboek Auto 2019 en herhaal hierna met de Auto Theorie Samenvatting. Oefen examens met het Auto Oefenboek (12 oefen examens) en toegang tot de Online Examentrainer (ook vanaf mobiel). Voor een goede voorbereiding op het examen, ontvang je ook het Informatieboekje CBR examen en het Verkeersbordenboekje Nederland met hierin alle verkeersborden met uitleg. Een betere voorbereiding op je CBR Auto Theorie Examen bestaat niet!

    Het Auto Theorieboek 2019 is het nieuwste theorieboek beschikbaar en voldoet aan de meest recente wetgeving (2019).

    Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en in totaal 110 oefenvragen. Door de Auto Theorie Samenvatting 2019 neem je de kennis eenvoudig in je op. Hierna kan je beginnen met oefenen van het maken van examens in het oefenboek en online!

 

 

1000 characters left
Google Rating
Loading...
×