Ben jij het OV ook zat?

De bus die niet komt! Haltes die worden opgeheven! Steeds storing bij de metro!

Een eigen auto of een abonnement op een deelauto zou in dit soort gevallen de perfecte oplossing zijn. Maar de kosten dan? Het halen van een rijbewijs is een dure grap! Bij SafeLes begrijpen we dat veel mensen moeite hebben met rondkomen en daarom geven we flinke korting op je rijopleiding. Zo les je vanaf €29,99 per uur! Bovendien krijg je bij alle pakketten gratis herexamen bij aanschaf van een TTT.

Bij ons heb je geen verborgen kosten zoals korte lessen van 50 minuten of verplicht af te nemen andere producten.

  • Winteractie 1: 10 Autorijlessen van 60 min, een praktijkexamen, online theoriecursus slechts €615,- (alleen voor beginners)
  • Winteractie 2: 20 Autorijlessen van 60 min, een praktijkexamen, online theoriecursus slechts €1049,- (alleen voor beginners)
  • Winteractie 3: 30 Autorijlessen van 60 min, een praktijkexamen, Gratis proefles, Online theoriecursus slechts €1619,- (normaal €1934,95,-)
Genoemde aanbieding is alleen geldig voor het betreffende pakket. Het gaat hier om rijlessen met een schakelauto. Automaatrijlessen hebben andere prijzen. Voor extra lessen en andere producten gelden normale tarieven. Aanbiedingen of acties zijn niet te combineren.
 
Wil je aanspraak maken op de korting? Geef bij je aanmelding of tijdens telefonische intake aan dat je aanspraak wil maken op de winteractie!
 
Google Rating
Loading...
×